Hari 3: Karnival Perak Trade Expo

Hari Ketiga Pusat Aspirasi Anak Perak (PASAK) berkampung di Stadium Indera Mulia bersempena dengan Karnival Perak Trade Expo.
Pihak PASAK amat berbesar hati menerima kunjungan daripada anda semua yang hadir pada sepanjang hari ini.
Bagi pengunjung yang masih belum berkesempatan melawat ke booth PASAK, jangan lupa untuk datang cepat-cepat kerana esok (4hb Disember 2022) adalah hari terakhir kami berada di Expo ini. Ingat tau, cari kami di Hall B, Booth No B3.
Kami tunggu anda semua di sana!

Kongsikan Artikel ini:

Tentang PASAK

Pusat Aspirasi Anak Perak (PASAK) merupakan sebuah agensi kerajaan yang dimiliki penuh oleh Kerajaan Negeri Perak dan berada di bawah portfolio Jawatankuasa Sumber Manusia. 

PASAK adalah agensi pelaksana yang berperanan penting dalam menguruskan jawatan kosong di Negeri Perak yang bermatlamat membantu para pencari kerja khususnya Anak Negeri Perak bagi melahirkan tenaga kerja mahir yang dapat memenuhi keperluan pelbagai sektor industri sekaligus meningkatkan taraf sosio ekonomi di Negeri Perak.

Di samping itu, PASAK turut menjadi agensi peneraju Koridor TVET Malaysia di Negeri Perak yang meliputi kursus kemahiran jangka pendek bagi pelbagai golongan sasaran.

Artikel Terkini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *