Bengkel Penyelaras Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSH-C)

26-28 September 2022 | Pusat Latihan PASAK
Pihak Jabatan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Perak (JKKP) dan Nosh Global sedang menjalankan Bengkel Penyelaras Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSH-C) selama 3 hari bermula pada 26 hingga 28 september 2022 bertempat di Pusat Latihan PASAK. Bengkel ini melibatkan seramai 30 orang peserta dari Daerah Kinta. Program ini telah dirasmikan oleh Encik Supian bin Alias, Pengarah JKKP Negeri Perak.
Pihak PASAK sangat berbesar hati apabila pihak JKKP dan Nosh Global memilih untuk menjalankan program ini di Pusat Latihan PASAK. Pihak PASAK sangat terbuka dalam bekerjasama dengan mana-mana pihak khususnya yang melibatkan golongan belia dan masyarakat setempat untuk diberikan latihan dan pendedahan kepada mereka.

Kongsikan Artikel ini:

Tentang PASAK

Pusat Aspirasi Anak Perak (PASAK) merupakan agensi yang dimiliki penuh oleh Kerajaan Negeri Perak di bawah Jawatankuasa Pendidikan, Pengajian Tinggi dan Sumber Manusia yang bermatlamat melahirkan tenaga mahir bagi memenuhi keperluan pelbagai sektor dalam dan luar negeri. Follow kami di facebook page Pusat Aspirasi Anak Perak – PASAK untuk mendapatkan makluman berita terkini tentang program-program PASAK.

Artikel Terkini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *